Eleonora Tirabassi

PROFESSORA DE DANSA CONTEMPORÀNIA

 

- Formació professional triennal de dansa contemporània - Daf, DanceArtsFacabulary – Roma.

- Certificació de dansa clàssica Royal Academy of Dance.

- Estudis moderns, contemporanis i de ballet - Dance Studio, Ascoli Piceno (IT).

 


Eleonora Tirabassi neix a Italia a l’any 1992.

 

La Eleonora a més a més de la seva formació acadèmica, comença la seva trajectòria com a ballarina al 2011 al Estudi de dansa i projecte de Mousike, (Ascoli Piceno / Teramo, Itay) com a Ballarina a” l'Alícia al país de les meravelles” dirigida pel coreògraf Francesco Gammino. Al 2014 a Spellbound Junior - Internship Daf, (Roma, Itàlia) com Aprenent de ballarí en la producció “El coneixement” del coreògraf Mauro Astolfi.

Continua al  2016 al Festival de Perelada al Castell de Peralada com a Ballarina a “l’ thepera Turandot” dirigida per Mario Gas, coreògraf Carlos Martos.

En aquest mateix any fins al 2018 també forma part com a ballarina resident a la companyia Thomas Noone a produccions del Mercat de les Flors i coproduccions  del Teatre Lliure i l’institut de Cultura de Barcelona.

I al 2019 també participa al  Festival de l’òpera Macerata 2019, Arena Sferisterio di Macerata (Macerata, Itàlia) Actualment , la Eleonora s’incorpora a La Galeria, escola de dansa , com a professora de dansa Contemporània.

logo

La Galeria Escola de Dansa © 2018 / sitio web desarrollado y diseñado por Willson Peña

 

 

CERCAR