Gloria Llevat

PROFESSORA DE PILATES EN MOVIMENT 

 

- Titulació oficial de dansa contemporània al conservatori de dansa Mariemma (Madrid)

- Llicenciada en Magisteri musical per la universitat autònoma de Madrid.

- Instructora de Pilates Sol i màquines, Sttot Pilates

 


Neix a Barcelona al 1985.

 

La Gloria, inicia la seva trajectòria com a ballarina al 2008-2010 per els teatres de Canàries i Madrid en obres com “Camille”,” I don’t know “, “I don’t think about dolls and love letters “.

Mes tard continua del 2010-2012  formant part com  a ballarina a les peces ” Hueso de elefante y Zone” de la Sala Curro DT, “ Dandelion “ La Tabacalera.  Shine on “ del  Teatre de Madrid i Teatre R.E.S.A.D.

La Gloria segueix amb la seva trajectòria professional en el 2013 fins al 2018 com a ballarina resident a companyies com Cia,Nats Nus, Director: Toni Mira,Cia. Gemma Peramiguel i tambe participa al Festival Muda com a ballarina del grup musical “Pribitz” Pirineus.

Durant tots aquets any fins l’actualitat , la Gloria també ha estat  a les companyies Cia. Maria Rovira Crea Dance Foundation  Requiem de Mozart Centre Cultural de Terrassa,Col.lectiu Hàbitat Nusos que es (des) fan. Festival Miratges. BarcelonaSivgin Dalkilic. Ars Moriendi. Teatre Ovidi Montllor. Institut del teatre. Barcelona.

A més a més de combinar totes aquestes peces amb les seves creacions pròpies com “Own dialogue” al  Museu Blau de Barcelona , “Insòlita” Direcció: Jaume Sangrà y Glòria Llevat del  Concurs Estrena’t. Casa Groga. Barcelona”Thing” del Festival Tudanzas. Barcelona” La peça perfecte” Creació col·lectiva amb Plataforma CRIM. Festival Escena Criminal. Antic Teatre. Barcelona i “Nothing happens until something moves” Direcció:  Glòria Llevat y Fabiana Colucciello al  Teatre Casale Montferrato. Italia.

La Gloria combina la seva trajectòria professional donant classes  com a professora de dansa contemporània a l’Espai d’Arts, Igualada i com a professora de pilates al Zenttral Estudio, Espai Pilates y centres Dona 10.

Actualment , la Gloria s’incorpora a  La Galeria , escola de dansa impartint les classes de Pilates en moviment.

logo

La Galeria Escola de Dansa © 2018 / sitio web desarrollado y diseñado por Willson Peña

 

 

CERCAR