Apol.lònia Sánchez

BALLET, DANSA CONTEMPORÀNIA I LÍRIC

Inicia la seva formació en dansa clàssica a molt temprana edat a l' Estudi de Ballet i dansa Sylvia, on també rebrà classes d'altres modalitats com danses tradicionals i jazz.

4 anys més tard es trasllada a Barcelona on inicia la seva formació a l'escola de dansa Isa Moren, período durant el qual formarà part del Petit Ballet de Barcelona.

L'any 1997 ingressa a l' Escola d'ensenyament Secundari i Artístic/Conservatori Professional de Dansa, especialtzant-se en dansa clàssica, on té l'oportunitat de rebre classes de diferents disciplines amb professionals destacats de la dansa clàssica com Barbara Kasprowicz o Esmeralda Maycas, dansa contemporània amb Keith Seiji Morino o Toni Gómez, i repertori clàssic amb Rodolfo Castellanos.

6 anys més tard i un cop finalitzat el 4t grau al Institut del Teatre i amb l'objectiu de perfeccionar la técnica clàssica es trasllada a Madrid per rebre classes de neoclàssic a l'escola de Víctor Ullate.

Uns anys més tard ingressa a la cia. De dansa espanyola Retahila.som mentre continúa ampliant la seva formació a l'Escola de dansa Eulàlia Blasi amb professors com Mathilde Van Meerendonk, o Natalia Viñas, entre d'altres.

L'ay 2011 reprèn la seva col.laboració amb el Petit Ballet de Barcelona, formant part també del col.lectiu de Dansa Deliri presentant l'espectacle "Fragments Propers" a càrrec de Javier Moreno i "El plor" presentada a diversos concursos coreogràfics a nivel estatal.

Al 2014 ha estat semifinalista del concurs Territori en Dansa amb el dúo " Deliri "

Actualment forma part de la cia. de dansa contemporània "La Jove de La Galeria" que acaba d'obtindre Residència al Projecte Boca Nord on desenvoluparan la Peça" El peso del Alma Olvidada" presentada anteriorment al SAT, Free Cabaret de Bocanord entre d'altres.

Apolònia ha compaginat desde fà uns anys la seva carrera com a ballarina amb la docència (Stage de dansa de Barcelona, entre d'altres).
Actualment imparteix classes d 'iniciació al moviment, dansa clàssica i contemporània i líric.
Dirigeix i coreografia la cia " Alas de Luz " que actualmente tenen residencia a la Galeria, Escola de dansa amb l'objectiu de presentar-se a diferents concursos coreogràfics.

add